okt
22
zo
2023
Thrillerfestival @ Stadstheater Zoetermeer
okt 22 hele dag

Ontmoet Mark, Marieke en Rik op deze gezellige dag. Ze brengen Dolers mee, en Vloek van de Nevelhorst. Genoeg spannends dus …

nov
11
za
2023
Fantastic Reads; dag van het fantastische boek, @ Lochal
nov 11 hele dag

Op deze Dag van het Fantastisch Boek, georganiseerd door boekhandel Anderwereld, in de LocHal in Tilburg, zullen we er ook zijn! Kijk uit naar onze boekenkraam, naar onze workshops. Nieuws volgt!

nov
18
za
2023
Presentatie ‘Legende langs de kust’ @ Katwijks Museum
nov 18 @ 2:00 pm – 4:00 pm

Op 18 november gaan we het resultaat van twee jaar schrijf- en redactiewerk presenteren: onze nieuwe bundel met legenden en mythes die we zelf herverteld hebben: Legenden lang de kust.

Ooit weleens een brandezijgertje tegengekomen? Of van de schat van de General Barker gehoord? En wat is er toch met het dorpje Berckhey gebeurd? Naast de lancering van het boek is er van alles te doen zoals presentaties over legendes uit de kuststreek. Verschillende auteurs zullen over ‘hun’ legende vertellen op plekken in het museum. Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn om het boek aan te schaffen en een praatje te maken met de schrijvers en de legenden-experts van het museum. Het evenement begint om 14u, in het Katwijks museum met een doorlopende toegang (entreeprijs gelijk aan de normale museumtoegang). Geïnteresseerd in de bundel, maar niet in de gelegenheid om te komen? Het boek is te krijgen bij alle boekhandels in de buurt, en ook online. Mythe, volksverhaal of overlevering: ontdek alle parels in de verhalenbundel ‘Legenden langs de kust’.

dec
9
za
2023
Archeon Midwinterfair @ Archeon
dec 9 – dec 10 hele dag

Ontmoet ons in de stand van Nimisa op de Archeon Midwinterfair. Even bijkletsen met gluhwein of chocolademelk!