aug
22
za
2020
Nimisa online
aug 22 2020 @ 8:15 am – jun 1 2021 @ 9:15 am

Hoi allemaal. Het zijn rare tijden en we missen de ontmoetingen met jullie op de beurzen ontzettend. Ondertussen zijn we natuurlijk actief op Facebook (Nimisa), Instagram (nimisapublishinghouse) en een beetje Twitter (@_Nimisa_). Daar kun je lezen, nog beter dan hier, wat onze plannen, ideeën en projecten zijn. En je kunt je natuurlijk abonneren op onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan info@nimisa.nl. Of om een afspraak te maken om lekker te kletsen over onze boeken of om door onze catalogus heen te lopen (die je ook per mail kunt krijgen natuurlijk) . Groeten van ons allemaal

aug
5
do
2021
Castlefest – helaas afgelast @ Keukenhof Lisse
aug 5 – aug 8 hele dag

Hee. Ons eerste festival deze zomer wordt Castlefest in Lisse! Onze kraam zal er zijn. We gaan signeren, praten over ons werk en genieten van het weer bij elkaar komen in deze geweldige setting. We hebben zoveel nieuws. We hopen je dan te zien!

Helaas bereikte ons het trieste nieuws dat Castlefest 2021 is afgelast vanwege je-weet-wel. Tot 2022 dan maar, snik

 

 

sep
18
za
2021
Elfia @ Kasteeltuinen Arcen
sep 18 – sep 19 hele dag

Net na de zomervakantie kun je ons ontmoeten op Elfia in de kasteeltuinen voor Arcen. Voor het eerst sinds lange tijd weer dat we er staan en we hebben er zin in. Verschillende auteurs van Nimisa zijn aanwezig voor een praatje, om te vertellen over ons werk, en natuurlijk om te signeren!

Elfia

okt
23
za
2021
Fantasy Fest @ Broodfabriek Rijswijk
okt 23 – okt 24 hele dag

Terwijl de herfst buiten aanbreekt komen we lekker samen met gelijkgestemden op dit mooie knusse FantasyFest. Verschillende auteurs van Nimisa zullen er zijn om te signeren en gewoon een praatje over het leven, schrijven en inspiratie. Tot dan!

Fantasy Fest

nov
6
za
2021
FACTS 2021 @ Expo Gent
nov 6 – nov 7 hele dag

We mogen weer en wat hebben we er ongelooflijk veel zin in! Op 6 en 7 november 2021 signeren Atalanta, Rik en Joost in de stand van Nimisa op FACTS in de EXPO in Gent. Eén van de grootste Comic Con evenementen en wij zijn erbij!